dilluns, 24 de desembre del 2007

Comunicat urgent de la FAVM

Més sobre Can Fàbregas. La FAVM acaba de treure un comunicat denunciant d'on va sortir i qui són els executors de la brillant idea d'intentar dividir el moviment veïnal i fer-nos empassar la "nova" proposta per enderrocar Can Fàbregas:
web FAVM

Ramon Bassas va ordenar directament entrar a registre el manifest apòcrif

L’escàndol està servit. El regidor d’Urbanisme, Ramon Bassas, va ser qui va ordenar directament registrar a l’Ajuntament, en concret a l’Edifici de Vidre, el manifest apòcrif suposadament signat per 6 presidents. El document no reunia cap dels requisits mínims que ha de complir un full d’aquestes característiques que ha d’entrar-se a registre, com ara anar signat, i amb el DNI i noms complets dels signants, així com la manera de contactar amb aquests. Bassas va incórrer en diversos delictes, ja que va usar noms d’altres persones sense ni tan sols informar-los de que registraria aquest manifest, i va obligar a un funcionari a segellar-lo sense que es complissin els mínims necessaris, com hem dit. Va utilitzar un servei ciutadà en benefici propi i del seu govern. El regidor va córrer a incloure aquest document al dossier de premsa que es va repartir als mitjans en la presentació del projecte de trasllat de la fàbrica de Can Fàbregas, així com en diverses reunions municipals.

Davant la desesperació pel fet de no tenir veus públiques de recolzament a la seva proposta sobre el trasllat de Can Fàbregas, entre Ramon Bassas i el regidor de Participació, Carlos Fernández, van orquestrar tota una moguda atacant directament al moviment veïnal i utilitzant aquells dirigents que s’han declarat obertament militants del PSC. Els detalls concrets, pràcticament al minut, els tenim, però deixarem que els senyors regidors passin una mica tranquils (?) el dia de Nadal i de Sant Esteve.

La intenció d’aquests regidors era contrarestar el possible efecte que pogués tenir la manifestació convocada per la plataforma Salvem Can Fàbregas del dissabte 15 de desembre, i treure’s de sobre un os a través del posicionament públic (que encara esperem que el facin arribar a la FAVM) de diverses persones amb més o menys prestigi als seus barris.

Davant la gravetat d’aquests fets, i dels que aniran sortint a la llum pública, la FAVM demana mesures urgents a l’alcalde de Mataró, Sr. Joan Antoni Baron, així com a tots els partits de l’oposició. En les properes reunions a celebrar la Federació d’Associacions de Veïns de Mataró, per la part que li afecta, decidirà les peticions concretes que fa a l’alcalde de la ciutat. Avancem que els fets els trobem de la màxima gravetat.

Aprofitem per a desitjar un Bon Nadal a tothom.

El Secretariat de la Federació d’Associacions de Veïns de Mataró.

Mataró, a 24 de desembre de 2007.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Incultura municipal o falsificació de la història

L’alcalde de Mataró respon al President de la Federació de Molins de França que Can Fàbregas i de Caralt és una fàbrica tèxtil (no farinera).

podeu llegir la notícia sencera entrant aquí:

http://www.tarraske.com/salvemcanfabregas/index.php

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.